Skip to main content

Vacature

Junior teeltverantwoordelijke

Standplaats: Honselersdijk
Uren: 38 uur
Opleidingsniveau: MBO-4 (geen vereiste)
Werkervaring: Werk-/stage ervaring in de glastuinbouw heeft de voorkeur

Het bedrijf

Van Leeuwen Westland verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio. De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

Onze nieuwe collega

In de functie van junior teeltverantwoordelijke ben je samen met het teeltteam verantwoordelijk voor het verzorgen van de gewassen op de locatie Honselersdijk. Je wordt hierbij ondersteund door de hoofdkweker. Je bent een teamplayer met oog voor detail, je toont initiatief en je draagt verantwoording voor de kwaliteit van de planten. 

De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het verzorgen van de diverse gewassen. Dit varieert van watergeven, spuiten (bestrijden en remmen), scouten, het uitzetten van biologie en het bepalen van het juiste klimaat voor de gewassen. Om optimaal te kunnen werken is het van belang dat je o.a. de spuitapparatuur en UV-ontsmetters goed onderhoudt. Samen met het teeltteam ben je ook verantwoordelijk voor het operationeel houden van het eb-/vloedsysteem, beregeningssysteem en de WKK-installatie. 

Wij leiden je graag intern op als teeltverantwoordelijke zodat je in de toekomst zelfstandig je functie kunt uitvoeren en kan groeien binnen het bedrijf. Een vereiste is wel dat je enige ervaring of opleiding hebt in de glastuinbouw. Daarnaast ben je in het bezit of ben je bereid tot het behalen van een spuitlicentie. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een salaris die passend is bij de functie. Het betreft een functie voor 38 uur per week. Overuren kunnen uitbetaald worden of er kan gekozen worden voor de tijd-voor-tijdregeling. Er wordt gestart met een jaarcontract waarvan één maand proeftijd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij jou de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen door een opleidingsbudget beschikbaar te stellen. 

Wat mag je verwachten?

Een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving.

Reageren?

Herken jij jezelf in het profiel, heb je groene vingers en een hands-on mentaliteit? Reageer met een korte introductie over jezelf. Een CV meesturen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen naar emil@huubvanleeuwen.nl