Skip to main content

Vacature

Teeltverantwoordelijke (38 uur)

Standplaats: Naaldwijk
Uren: 38 uur
Opleidingsniveau: MBO-4 (geen vereiste)
Werkervaring: Ervaring in de glastuinbouw, bij voorkeur in de opkweek van potplanten

Het bedrijf

Van Leeuwen Westland verzorgt de opkweek van potplanten voor diverse retailers in Europa. We zijn een familiebedrijf met moderne kwekerijen binnen de regio. De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

Onze nieuwe collega

In de functie van (zelfstandig) teeltverantwoordelijke verzorg je samen met het teeltteam de verschillende gewassen op één locatie. Hierbij wordt je ondersteund door de hoofdkweker. Je bent een teamplayer met oog voor detail, toont initiatief en bent bekend met de huidige teelt technieken.

De werkzaamheden binnen deze functie zijn gevarieerd en zijn voornamelijk gericht op de gezonde groei van de verschillende gewassen. Denk hierbij aan het beheren van het juiste klimaat, het toedienen van voeding & water, scouten op ziektes & plagen en het (biologisch/chemisch) bestrijden hiervan. Voor het optimaal uitvoeren van de werkzaamheden, controleer je (dagelijks) diverse apparatuur en systemen. Installaties waar je o.a. mee zal werken zijn een spuitrobot, WKK, eb-/vloed systeem, beregening en (LED-)belichting.

Wat wij bieden

Een mooie functie voor 38 uur per week binnen een innovatieve plantenkwekerij met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Overuren worden uitbetaald of er kan gekozen worden voor de tijd-voor-tijdregeling. Er wordt gestart met een jaarcontract waarvan één maand proeftijd.

Wat mag je verwachten

Een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving.

Reageren op deze vacature

Herken jij jezelf in het profiel, heb je groene vingers en een hands-on mentaliteit?

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen naar emil@huubvanleeuwen.nl